søndag den 11. december 2011

BROBILLEDER 2011 (UDPLUK AF SÆRINTERESSER)


21 kommentarer:

 1. Jeg kan se vi deler interessen for den smukke bro. Jeg bliver altid imponeret over konstruktionen, når jeg kører over. Og gang på gang slået af skønheden i broen.
  Flotte billeder :-)

  SvarSlet
 2. Hej Falch. Det er da vildt facinerende , men jeg kan ikke lade være med at tænke på om du styrer bilen samtidig med du tager disse flotte billeder ?
  God søndag hilsen Janne

  SvarSlet
 3. jeg syntes broer er fantastiske, når man tænker på hvor stort et arbejde det er . Vi har i Danmark nogle fantastiske eksemplare, vi kan være stolte af. så må man finde en løsning til at få dækket sit sejle behov på en anden måde. Det var nu hyggeligt med turen Ebeltoft-Odden.:-))

  SvarSlet
 4. jan juulsgaard mathiasen11. december 2011 kl. 11.11

  Hej Michael, ja broer er fantastiske og smukke, vi kan være stolte af vores broer som jeg betragter som mesterværker. så må man finde en anden måde at få dækket sit sejler behov på.. selv om det kunne være hyggeligt med turen Odden-Ebeltoft, med en kop kaffe på dækket..Glædelig jul og Godt nytår..jan fra Nesse på Jagtvej..for mange år siden....

  SvarSlet
 5. Smukke smukke bro!

  SvarSlet
 6. Hej Michael, noget tyder på at du har mange kunstneriske talenter, som sanger, musiker, tekstforfatter, skribent og fotograf. Så til trods for at du har (haft) meget at slås med, har Gud også givet dig mange gaver, som jeg VED du sætter pris på.

  SvarSlet
 7. Michael; hvor er det dejligt, du er 'tilbage' på bloggen her.
  Dine betragtninger om stort og småt - og sammenhængen mellem de to - sætter altid gang i tankerne. Og tak for det.
  Broen er fantastisk og fuld af symbolik - og bare flot i det hele taget.
  Hav en god tredje søndag i advent.

  SvarSlet
 8. BO Sidder og smiler lidt :-) har selv et Kirkemotiv mod det blå hav som jeg er begyndt at tage billeder af i forskellige vej og årstidsforhold, til mine børns hovedrysten!

  SvarSlet
 9. Hej Michael.
  Vi er 2 piger som er igang med at analysere din tekst "min historie" til vores eksamen. Men vi har tænkt lidt over hvem det er du synger om? Er det din egen historie eller er det en fiktiv person der synges om? Derudover kunne i godt tænke os at vide hvad dit budskab med teksten er?
  - Vi håber selvfølgelig du gerne vil svare!
  - Rikke Birck og Nanna Tryk :)

  SvarSlet
 10. I love the blog. Great post. It is very true, people must learn how to learn before they can learn. lol i know it sounds funny but its very true. Organic Cotton Melange

  SvarSlet
 11. افضل شركة تنظيف فلل بالرياض
  شركة الصفرات معروفة بتميزها في خدمات التنظيف
  شركة الصفرات لتنظيف الفلل بالرياض

  SvarSlet
 12. Subhanallah, this is a very good article. Give me awareness. Because all this time I always had a lot of good intentions, but after I got the things I could share. Cara Mengatasi Emfisema Cara Menghilangkan Nyeri Dan Pegal Di Lutut Obat Hipertiroid Cara Mengatasi Tinnitus Cara Menyembuhkan Penyakit Maag

  SvarSlet