torsdag den 12. maj 2011

EMI GENUDGIVER MALURT / VINDUESKIGGER

EMI genudgiver Malurt / Vindueskigger

- 30 års jubilæumsudgave ude 16. maj

'Vindueskigger' er ét af de mest definerende albums i dansk rock, og med denne opfølger til debutskiven 'Kold Krig' fik Malurt et fuldt fortjent gennembrud på den danske rockscene i 1981.

Godt båret igennem af singlen 'Superlove' fik Malurt deres TV-debut hos DR, og sangen blev herefter en sand landeplage. 'Vindueskigger' indeholdt også andre stærke træffere, såsom 'Neonsolen', ‘Sidste Station’, 'Os to nu' og 'CPR' – sange som den dag i dag ofte finder vej til Michael Falchs live-repertoire!

Nu her 30 år efter har albummet fået den helt store overhaling, og vi har remasteret lydsiden fra de originale masterbånd – resultatet er intet mindre end slående: Skiven er igen en stærk og fænomenalt lydende rockplade, med Michael Falchs besnærende københavnertekster, der gløder af kærlighed til storbyen og alt dens (u)væsen...

Albummet har også fået genindsat de originale tekster og 'Superlove'-singlens b-side, 'Vindueskigger', det egentlige titelnummer, der i sin tid ikke blev plads til på LP-pladen, er nu også indlemmet på cd´en som bonustrack. Love Shops sanger Jens Unmack har skrevet en kærlighedserklæring om albummets effekt på ham og hans samtid dengang i 1981 som forord til denne nye udgave af Malurts vel nok vigtigste og mest rendyrkede album.

UDE DEN 16. MAJ!

Thomas Hemdorff / Product Manager

EMI Music Denmark

2 kommentarer:

  1. Lyder godt. Især at det ikke blot er et genoptryk af cd'en.

    Hvordan ser det ud med Håbets Hotel, som mangler i min samling - kan man håbe på et genoptryk eller er der nogen, der vil af med deres?

    Skriv til: jegvilsaagernehaveHaabetsHotelpåcd@bjarnewandresen.dk

    SvarSlet
  2. Hov, der røg et å med i mailadressen. Brug i stedet jegvilsaagernehavehaabetshotelpaacd@bjarnewandresen.dk.

    SvarSlet