mandag den 7. november 2011

"TRÆKRUTER"

Meget forandrede sig i årene, efter at Michael Falch havde udgivet sine to dagbogslignende bøger Helligdage (2000) & Hjemveje (2002), som sluttede med, at han trak stikket ud på ubestemt tid. I stedet for at finde den forventede ro i sjælen, gik han sit livs sammenbrud i møde.

Fra andre vinkler end de offentligt kendte fortæller Michael Falch i sin nye bog åbenhjertigt og risikovilligt om vejen til en ædru livsstil, om sin tid i et ensomt beliggende fiskerhus på Fyn, om et succesrigt musikalsk comeback, om skilsmisse og et overraskende nyt kærlighedsforhold, om åndelig praksis og om jagten på et blivende sted, der er stærkest under de lange turneer.

Michael Falch skriver om myter og tvangsprægede mønstre, om faderopgør og forsoning, om det svære parforhold, om litteraturens alkoholiserede helte og rockmusikkens koryfæer, om druk, kristendom, fugle og fodbold.

Trækruter er en gennemkomponeret samling af dagbogsblade med øjebliksbilleder, erindringsglimt og eksistentielle refleksioner.

1 kommentar:

  1. ...ja hvorfor ikke, jeg er i fuld gang med din bog lige pt og jeg nyder at læse den. ku ske den fik mig til at lytte lidt til musikken også. god vind..

    SvarSlet